Milanistat, emocionet kuqezi

VIDEO-Theo+Leao, çfarë lojërash! Milani ka një anë të majtë ëndërrash

News

Milani ka një anë të majtë ëndërrash. Falë Theo Hernandez dhe Rafael Leaos. Së bashku kanë sjellë te Djalli 17 gola dhe 19 asiste (në të gjitha kompeticionet). 4 gola dhe 10 asiste për mbrojtësin e majtë, 13 rrjeta dhe 9 pasime fituese për portugezin.

Ja disa nga lojrat e tyre më të bukura në këtë video të La Gazzetta dello Sport


Të gjitha imazhet dhe videot janë të mbrojtura nga e drejta e autorit për pronarët e tyre përkatës

Ju mund të pëlqeni edhe