Milanistat, emocionet kuqezi

Shitja Milan – Ultimatum i Investcorp për Elliott: mbërrijnë konfirmimet

News

Investcorp i ka dhënë një ultimatumin Elliott për propozuar e tij mbi blerjen e Milanit. Pas disa kontrolleve të bëra nga redaksia jonë, pranë kolegëve të milannews, mund të japim konfirmimin mbi atë që ka publikuar sot Gazzetta dello Sport, që ka të bëjë me acarimin e fondit të Bahreinit në lidhje me zhvillimin e negociatave nga ana e Elliott dhe mbi daljen në skenë të Red Bird, që, nga ana e tij ka bërë një tjetër propozim blerjeje me vlerë 1.1 miliardë euro. Tryeza e negociatave është nxehur, me Investcorp që tani kërkon një përgjigje nga fondi i familjes Singer për ofertën e tij prej 1.2 miliardësh për blerjen e Milanit dhe, sipas lajmeve që dalin, do ta dëshironte atë në një kohë relativisht të shpejtë duke qenë se tashmë i ka zhvilluar dy due diligence që nuk kanë gjetur çështje kritike.


Të gjitha imazhet dhe videot janë të mbrojtura nga e drejta e autorit për pronarët e tyre përkatës

Ju mund të pëlqeni edhe