Milanistat, emocionet kuqezi

Shitja Milan. E bujshme! Flet Rishi Kapoor, bashkë-CEO i Investcorp: Për momentin ja çfarë do të bëjmë me Milanin

91
News

Bashkë-CEO i Investcorp Rishi Kapoor ka dhënë një intervistë për gulfnews.com. Dëgjoni fjalët e tij për Milanin

Në një intervistë ekzluzive për gulfnews.com, bashkë CEO i Investcorp Rishi Kapoor ekskluzive deklaron: “A është Milani një punë e mbaruar? Në këtë fazë nuk është e mundur të komentohet. Por është fakt që Investcorp nuk ka pasur asnjë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj sportit. Ajo që ne kemi është një investim në United Talent Agency në Shtetet e Bashkuara, e cila përveç argëtuesve dhe artistëve përfaqëson dhe bashkëpunon ngushtë edhe me personalitete sportive. Nëpërmjet United Talent Agency, ne kemi një vlerësim dhe kuptim të fortë se si kompania operon në SHBA. Dhe sporti është tashmë një komponent kyç i merkatos së argëtimit. Tani për tani, le të lëmë mënjanë çështjen e Milanit…”.


Të gjitha imazhet dhe videot janë të mbrojtura nga e drejta e autorit për pronarët e tyre përkatës

Ju mund të pëlqeni edhe