Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

Napoli-Milan, do të jetë përballja e 171-të mes tyre në Serinë A: rezultatet në Maradona

Ndeshja e sotmja kundër Napolit do të jetë ndeshja me numër 171, dhe e 85-ta në transfertë për Milanin. Bilanci është lehtazi në favor të mikpritësve, me 32 fitore ndaj Milanit, 29 humbje dhe 23 barazime. Duke mbetur vetëm në Serie A, do të jetë ndeshja numër 152, e 76-ta në transfertë e Milanit, me 29 fitore për Napolin, 24 fitore të rosonerëve dhe 22 barazime.

You might also like