Milanistat, emocionet kuqezi

Milan, vëzhgues në Holandë dhe Belgjikë: pesë të vëzhguar specialë

News

Një vëzhgues i Milan ka ndjekur drejtpërdrejt dy ndeshjet e fundit të Ajax dhe Anderlecht. Ndër profilet e ndjekura janë Haller, Alvarez, Gomez, Verschaeren dhe Zirkzee, për momentin vetëm ide që më vonë mund të eksplorohen më tej.


Të gjitha imazhet dhe videot janë të mbrojtura nga e drejta e autorit për pronarët e tyre përkatës

Ju mund të pëlqeni edhe