Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

Milan, sprint mbi brazilianin për të djegur Interin

Milani ka një prioritet në merkato, atë të marrjes së një punte të parë. Mosha, sportivisht duke folur, e Giroud dhe Ibrës është nën sytë e të gjithëve. Njerëzit e merkatos rosonere kanë kohë që ndjekin profile të ndryshme.

Milani në pressingun

Ai i Norberto Bercique Gomes Betuncal, ose Beto, ka bëri që sytë e vëzhguesve rosonerë të spostohen drejt Friuli dhe Dacia Arenës.

Beto konsiderohet një profil i rëndësishëm që mund të përmirësojë edhe mesataren e golave të tij. Tani për tani, 27 ndeshje, 9 gola: e thjeshtë ndarja që të çon te mesatarja golit. Një gol në çdo 3 ndeshje për sulmuesin portugez me origjinë nga Guinea Bissau.

Goditja Milan: tani në sulm për të shmangur derbin

Sipas asaj që zbulojnë burime pranë negociatave, Milani ka bërë presion javët e fundit për të shmangur rënien në rrjetën e konkurrencës.

You might also like