Milanistat, emocionet kuqezi

Milan, Origi drejt 27

91
News

Milani po përgatitet të zyrtarizojë Divock Origin. Sulmuesi belg do të donte të vishte fanellën me numrin 27, aktualisht të zotëruar nga Daniel Maldini, por për të cilën nuk do të kishte asnjë problem ta linte të lirë (edhe në funksion të një shitje në formë huazimi).


Të gjitha imazhet dhe videot janë të mbrojtura nga e drejta e autorit për pronarët e tyre përkatës

Ju mund të pëlqeni edhe