Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

Milan, Leao rinovimi mbërrin rinovimi: nënshkrimi i mundshëm nesër

Ka mbetur tashmë shumë pak për rinovimin e Rafael Leaos me Milanin. Sipas asaj që kemi arritur të zbulojmë, nënshkrimi i kontratës së re mund të mbërrijë që nesër

Mungon gjithnjë e më pak për po-në përfundimtare dhe zyrtare për rinovimin e Rafael Leaos me Milanin. Sipas asaj që kemi arritur të zbulojmë, nënshkrimi i kontratës mund të mbërrijë nesër. Vetëm para pak orësh raportuam për kthesën e madhe që po ndodh në negociata dhe për një mbyllje të mundshme, madje edhe para ose pak pas derbit. E vërteta është se nuk kanë kaluar as 48 orë dhe kontakte intensive mes Leaos dhe Milanit u zhvilluan nëpër dhomat sekrete të klubit të rrugës Aldo Rosi, negociata të cilat janë përcaktuar edhe detajet e fundit. Ndaj dhe nuk ishte çudi kur ju zbuluam vendimin e Rafael Leaos për të pranuar propozimin nga Maldini dhe Massara. Dhe tashmë mungon vetëm firma dhe zyrtarizimi, i cili sipas burimeve mund të ndodhë që nesër. LEXONI edhe: Jo ankth por shumë lumturi. Po përjetojmë orë të mrekullueshme dhe të paharrueshme…

You might also like