Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

Merkato Milan / Tërbohet Cardinale: Ja çfarë ka vendosur! | Më të fundit

Po bëhen gjithnjë e më precize strategjitë e merkatos Milan në funksion të sezonit të ardhshëm: një goditje e madhe është rrugës

1 di 2

Lajmet më të fundit të merkatos Milan

Shumë herët për të folur për merkaton e ardhshëm të transferimeve të Milanit? Aspak, përkundrazi. Klubi rosoner nuk ka ndërmend të bëjë asnjë hap tjetër fals dhe të përsërisë disa gabime në vlerësim. Për këtë arsye, drejtuesit milanistë tashmë janë duke lëvizur në merkato shumë përpara të tjerëve dhe nën radar për të qenë gati për seancën verore.

Gerry Cardinale në veçanti nuk do të pranojë më pengesa në rrugën e rritjes së Milanit. Sigurisht që do të na duhet edhe një dorë prej tij dhe investime të një niveli të caktuar. Nga ky këndvështrim, kualifikimi në Champions League e ardhshme do të jetë i një rëndësie thelbësore. Do të kishte kësisoj shumë para në dispozicion dhe një thesar shumë të rëndësishëm për të investuar në merkato.

Megjithatë, edhe pa të gjitha këto diskutime, drejtuesit e klubit tashmë do t’i kishin idetë shumë të qarta për prioritetet e merkatos dhe mbi të gjitha se cilin të blinin për të përforcuar menjëherë Milanin në verë. Aq sa që një goditje e madhe tashmë do të ishte vendosur praktikisht: ja të rejat më të fundit për këtë çështje.

VAZHDO LEXIMIN

You might also like