Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

Merkato Milan / Tërbohet Cardinale: Ja çfarë ka vendosur! | Më të fundit

2 nga 2

Një goditje rrugës

Zero dyshime: me Champions apo jo, Milani do të sjellë në shtëpi një qendërsulmues të ri të madh gjatë seancës së ardhshme të merkatos. Prioritet numër një, i cili nuk mund të shtyhet për asnjë mënyrë. Dhe nuk do të shtyhet, sepse Cardinale dhe bashkëpunëtorët e tij tashmë kanë parashikuar një investim shumë të rëndësishëm pikërisht për sulmuesin e ri. Por kush mund të vijë në Milano, pra? Do të ishin dy profile në shënjestër të Milanit.

Për këtë ka folur Luca Bianchin, gazetari i njohur që ndjek ngjarjet e Milanit për La Gazzetta dello Sport, në mikrofonat e Milan News. Ja çfarë zbuloi kolegu ynë: “Janë dy lloje profilesh për të cilat po mendon Milani. Profili A: sulmues i ri, si Joao Pedro i Watford-it, që pëlqehet, është me perspektivë, e që kushton jo më shumë se 20-30 milionë, me një pagë që të përballueshme dhe që mund ta shohë Milanin si një fazë të rritjes së tij”. Dhe pastaj do të ishte pista e dytë.

Bianchin në fakt shpjegon: “Profili B është Morata i situatës: një sulmues pak më me përvojë, me pagë pak më të lartë, por me çmim më të ulët, që mund të japë përvojë dhe garanci të menjëhershme. Sulmi, megjithatë, është bërë prioritet”. Me pak fjalë, cili do të jetë një profil apo një tjetër, e sigurt është se Milani nuk do ta shtyjë më një investim të madh për një sulmues me peshë. Megjithatë, ai nuk do të jetë goditja e vetme e madhe e merkatos së ardhshme rosonere. Zbulohet lista e plotë për verën: “Ja cilin ëndërron të blejë Maldinin!”

KTHEHU PAS

You might also like