Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

Merkato Milan / Ëndërrat rosonere në 7 goditje të frikshme për sezonin e ardhshëm | Të rejat më të fundit

4 në 8

Dëshirë e vjetër rosonere: Marco Asensio

Spanjolli përfaqëson një nga mundësitë më joshëse të merkatos për një transferim falas në dispozicion të Milanit. Asensio do të ishte një tjetër lojtar i një rëndësi të madhe ndërkombëtare dhe që do të sillte cilësi të mëdha. Konkurrenca është e fortë, por ideja mbetet e gjallë.

Kthehu pas                                                                              Vazhdo duke klikuar këtu

You might also like