Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

KUSH JEMI

Kush jemi?

Milanistat.net, është një faqe informative e përbashkët online që nga marsi i vitit 2020. A.C.Milan mbi çdo gjë, por edhe ndonjë reflektim për çështje që na interesojnë, në përgjithësi… Uuuuu!

Milanistat.net, është adresa jonë e internetit!

Kush jemi ne?

Milanistat.net, nuk përfaqëson një gazetë të mirëfilltë pasi që aktualizohet pa ndonjë periodicitet. Prandaj,  nuk mund të konsiderohet një produkt editorial në përputhje me ligjin apo normat që karakterizojnë një medie editoriale.

Autorët nuk kanë asnjë përgjegjësi përsa i përket siteve tek të cilët mund të arrihen përmes lidhjeve brenda vetë faqes, të cilat ofrohen si një shërbim i thjeshtë për vizitorët. E njëjta gjë vlen edhe për sitet që eventualisht ofrojnë lidhje me burimet e përmbajtura këtu. Çdo lidhje në faqen tonë nuk nënkupton një aprovim të heshtur të përmbajtjes së vetë faqeve, për cilësinë, besueshmërinë dhe grafikat e të cilave ne heqim çdo përgjegjësi.

Menaxherët e sitit rezervojnë të drejtën për të hequr sipas gjykimit të tyre dhe pa paralajmërim, çdo lloj komenti fyes, vulgar, blasfemues, të padobishëm, provokues ose reklamues që ata mendojnë. Vizitorët që bëjnë komente, marrin përgjegjësi të plotë dhe totale për atë që shkruajnë.

Në artikuj të ndryshëm në sit, mendimi i autorit mund të mos përkojë me pozicionin e redaksisë.

Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar pra si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në këto foto apo video ose autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në:

admin@milanistat.net;redaksia@milanistat.net

, dhe ne do të marrim masë sa më shpejt të jetë e mundur.

Është i lejueshëm riprodhimi i plotë apo i pjesshëm i materialeve që gjenden në këtë sit vetëm pasi të përmendet burimi (milanistat.net) dhe autori i materialit.

Do të bashkohesh me ne?

Nëse dëshiron të bashkohesh me ne e të bëhesh pjesë aktive e projekteve tona hidh një sy edhe në:

Twitter: https://twitter.com/milanistat_net

Facebook: https://www.facebook.com/Milanistat.EmocionetKuqezi/

Get in touch: admin@milanistat.net

                           redaksia@milanistat.net