Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi

FOTO – Feston Bennacer: “Kur thuhet… mos u dorëzo kurrë!”

Një gol në të tetëdhjetën, pastaj dushi i akullt i firmosur nga Bajrami. Por grupi nuk u dorëzua dhe reagoi me inat me dy gola vendimtarë në kohën shtesë. Gëzimi i skuadrës ishte i jashtëzakonshëm, dhe jo më pak ai i Bennacer: “Kur thuhet… Mos u dorëzo kurrë!”.

https://www.instagram.com/p/CjL3sriNSf_/?utm_source=ig_web_copy_link
You might also like