Milanistat, emocionet kuqezi
Shfleto Kategorinë

MERKATO MILAN

Merkato Milan, të gjitha të rejat në këtë kategori. Është zona online e krijuar për të mbajtur tifozët kuqezi të informuar vazhdimisht për të gjitha të rejat e fundit të merkatos së Milanit. Seksioni Merkato Milan boton gjithçka që mund të mësojmë rreth zërave të merkatos dhe negociatave të Milanit tonë të dashur: Blerjet, shitjet, huazimet, negociatat, scoopet e merkatos. Këtu do të gjeni zërat që vijnë nga Milanello, Shtëpia Milan si dhe nga jashtë. Detaje të operacioneve, mbërritjeve, madje edhe largimeve, me njohuritë mbi lojtarët e ofruar. Analizojmë edhe aspektin ekonomik të negociatave, kostot e kartonave dhe pagat. Të gjitha me profesionalizëm dhe gjithnjë duke synuar cilësinë më të lartë.

Sarri e ëndërron, Maldini e merr!

Futbollisti dëshiron të rikthehet në Serie A. Sarri ëndërron ta marrë, por Paolo Maldini mund t’ia rrëmbejë poshtë hundës Milani mund të festojë skudeton në përfundim të një sezoni që ka marrë shumë energji dhe djemtë e Piolit po