Milanistat, emocionet kuqezi
Shfleto Kategorinë

EDITORIAL

Editorial. Kategoria Editorial e Milanistat.net përmban artikuj që kanë lidhje me linjën editoriale të medias sonë mbi ngjarje të ndryshme aktuale që ndodhin në shtëpinë Milan. Këndvështrime gjithmonë të pavarura dhe pa asnjë lloj kushtëzimi. Tek milanistat.net, ndershmëria intelektuale dhe liria e shprehjes janë parime themelore.
Në këtë seksion mund të gjeni të gjitha kolonat tona: analiza mbi kundërshtarët e Milanit, editoriale mbi temat e nxehta të momentit dhe shumë të tjera. Të gjitha këto do ju ofrohen gjatë javës. Në këtë mënyrë, redaksia jonë nuk do të kufizohet me artikuj të thjeshtë nga Milan News ose Merkato Milan, por shumë më tepër. Si gjithmonë do të jenë rrjetet sociale për të thënë mendimin tuaj në editorialet dhe kolonat e Milanitat.net dhe për t’i komentuar ato së bashku.

Forca Milan!

Akti i fundit, përpjekja e fundit, hapi i fundit. Dita që çdo rosoner e ka pritur prej njëmbëdhjetë vitesh, me shpresën se do të mbahet mend me entuziazëm dhe lumturi, përgjithmonë. Milani vjen me prova inkurajuese, pasi ka dhënë edhe

Vetëm me ty, gjithmonë me ty!

Sampdoria, e bëri griliatën e saj në fund të sezonit, Sassuolo është tërhequr që nga mbrëmja e së enjtes për ndeshjen e vitit. Është fati ynë, djema. E dini. Të gjithë në të përpjetë. Të gjithë kundër rrymës. Jemi lindur kështu, e kemi në