Milanistat
Milanistat, emocionet kuqezi
Browsing Category

AMARCORD

Franco BAREZI – I lirë për të ëndërruar

Nuk ka pasur kurrë, asnjë lojtar tjetër që e ka kuptuar aq mirë fizikisht hapësirën. Do më pëlqentë vërtetë, në realizimin e filmave të mi, të isha dikush që mund të kuptojë zemrën e njeriut dhe hapësirat si Amazona, ashtu siç Baresi ka